MNG Kargo Çağrı Merkezi Şanlıurfa’dan hizmet verecek.

18.01.2021
MNG Kargo Çağrı Merkezi Şanlıurfa’dan hizmet verecek.

Her gün 700 bin adrese hizmet ulaştıran MNG Kargo, kendi bünyesinde verdiği çağrı merkezi hizmetlerini Şanlıurfa’ya taşıdı. CMC’nin lokasyonunda hizmet vermeye başlayan MNG Kargo Çağrı Merkezi, 60 kişiye istihdam sağlıyor.

Kapsamlı bir hizmetler bütünü sunacak olan MNG Kargo Çağrı Merkezi, gelen çağrıları yönetmenin yanı sıra şikâyet çözüm merkezi olarak da çalışacak. Sosyal medya üzerinden gelen talepleri karşılayarak çözüme ulaştıracak olan merkez, canlı destek ve tele satış hizmetlerini de gerçekleştirecek.

Çağrı merkezinin açılış töreninde konuşan MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Özgün Şahin, “Çağrı merkezi operasyonumuzu Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketlerinden CMC ile sürdürmeyi tercih ettik. Bu alandaki bilgi birikimlerinin ve uzman kadrosunun, MNG Kargo’nun müşteri deneyimine ve memnuniyetine değerli katkıları olacağına inanıyoruz. Şanlıurfalı gençlerin istihdamına katkı sağlamaktan da mutluluk duyuyoruz” dedi.